Herstart koffiekamer(s) PGO

Tot maart 2020 waren er twee levendige koffiekamers: één in Willibrords Erf en één in de Regenboogkerk. Toen kwam de lockdown wegens Covid-19 en verzorgden wij als predikantenteam drie keer een kerkradiouitzending voor beide koffiekamers samen: Songs of Hope, of Freedom en of the Spirit. Al langer speelde de gedachte om beide koffiekamers samen te voegen. We gingen er met elkaar over in gesprek: Bea de Kogel namens koffiekamer Regenboogkerk, Fietje Bleichrodt namens koffiekamer Willibrords Erf en wij als predikanten (Iris en Rian). Alle vier waren we eensgezind: het is goed om met één koffiekamer verder te gaan. Dit kost minder organisatie, zowel voor predikanten als voor vrijwilligers. In principe in het vernieuwde Willibrords Erf, omdat we dat een prettige ruimte vinden die door de openslaande deuren goed te ventileren is. Soms zullen we ook uitwijken naar de kerkzaal van de Regenboogkerk als er bijvoorbeeld een kunsttentoonstelling is. Beide predikanten zullen om en om leiding geven aan de koffiekamer die in principe iedere eerste donderdag van de maand zal plaatsvinden (3 sept., 1 okt., 5 nov. en 3 dec.). Helaas kunnen we officieel geen autodienst aanbieden, u kunt natuurlijk wel met de taxi komen of zelf iemand vragen.

Bea de Kogel, Fietje Bleichrodt, ds. Iris van den Heul en ds. Rian Veldman