Onze organist Cor de Jong gaat met pensioen

Op 27 september nemen we voor de tweede keer afscheid van onze organist Cor de Jong. Na het afscheid van Hans de Jong konden we op Cor rekenen en hij heeft ons het afgelopen jaar op bijzondere wijze muzikaal begeleid. Hij stond altijd klaar, wanneer we dat vroegen. De laatste zes maanden waren extra bijzonder. Door het coronavirus moest alles anders. We mochten niet meer zingen en alles moest via de band of YouTube. Hij liet, naast zijn muzikale talenten, zijn aanpassingsvermogen zien. Zelf zong hij prachtig in de Groene Kerk in de Stille Tijd voor Pasen en hij is, samen met Pauline, de liederen gaan opnemen voor de eredienst op zondagochtend. 
Cor bereikt deze tijd zijn pensioengerechtigde leeftijd en daarom nemen we afscheid van hem. Af en toe is hij zeker nog te horen, wanneer hij invalt of bij rouw- en trouwdiensten. 
Als PGO danken wij Cor voor al zijn werk en muzikale ondersteuning en we wensen hem alle goeds voor de toekomst. 
Namens de kerkenraad, Marien den Boer, voorzitter