Een eerste bericht over het afscheid van ds. Iris van der Heul

Zoals u hebt vernomen, heeft ds. Iris van der Heul een beroep aanvaard van de Protestantse Gemeente Maas- en Heuvelland, locatie Maastricht.
In het weekend van 21 en 22 novembernemen we afscheid van haar als predikant van onze gemeente. Lees meer…
U kunt uw bijdrage leveren aan dit afscheid door als aandenken een A4’tje te maken, met een persoonlijke herinnering aan of boodschap voor Iris. Het A4’tje kunt u per mail opsturen naar Afscheid ds. Iris van der Heul of afgeven op het Kerkelijk Bureau.
Bij een afscheid hoort een cadeau. Op verzoek van ds. Iris van der Heul wordt een bijdrage gevraagd voor de Eglise Evangelique de La Haye in Den Haag. Uw bijdrage aan het afscheidscadeau kunt u overmaken naar NL44 RABO 0351 558497 t.n.v. Protestantse Gemeente Oegstgeest o.v.v. cadeau ds. Iris van der Heul.
Namens de afscheidscommissie: Jan Hendrik Luijt (voorzitter)

Uit: Gemeenteberichten 18 oktober 2020