Kaarsje aansteken ter nagedachtenis aan een overledene op 1 november in de Groene Kerk

Elk jaar, rond 1 en 2 november, gedenkt de Protestantse Gemeente te Oegstgeest (PGO) de gemeenteleden die tussen begin oktober van het vorige jaar en eind september van dit jaar zijn overleden. Als gevolg van de ontwikkelingen en extra maatregelen heeft de PGO de opzet aangepast. In verband met de aangescherpte Corona-maatregelen is tot onze spijt zowel de dienst als het aansteken van een kaarsje tussen 11.30 -13.30 uur alleen voor de nabestaanden van de overleden gemeenteleden van het afgelopen jaar. Zij hebben  een persoonlijke uitnodiging gehad.

Ds. Iris v.d. Heul: ‘We vinden het verdrietig, maar ook noodzakelijk vanwege de maatregelen, om deze restrictie te moeten doen. We rekenen op uw begrip en voelen ons in Christus met u verbonden en hopen dat iedereen via de website de dienst met ons meeviert.’

We danken u voor uw begrip. Via onderstaand formulier kunnen genodigden zich aanmelden om op zondag 1 november een kaarsje aan te steken in de Groene Kerk ter nagedachtenis aan een overledene.

U kunt daarbij kiezen uit twee tijdsblokken.

Gegeven de beperking van het aantal aanwezigen kunnen mogelijk niet alle aanmeldingen worden gehonoreerd.
In de loop van zaterdag 31 oktober krijgt u per e-mail een bevestiging of u een kaarsje kunt komen aansteken.