Storing uitzending eredienst zondag 18 oktober

Afgelopen zondag is er helaas een storing in de uitzending van de eredienst geweest.
Dat lag niet aan ons of onze apparatuur. Maandag kregen we van kerkdienstgemist.nl een bericht dat er een overbelasting was van hun systeem en dat daardoor het opstarten van de opnames in enkele kerken is mislukt. Ze hebben ook aangegeven dat ze een aantal acties en verbeteringen hebben uitgevoerd.
Gelukkig hebben 45 mensen gebruik gemaakt van de kerkradio en konden zij de dienst meeluisteren.
Het beamteam heeft een opname van de dienst gemaakt (alleen het begin ontbreekt) en deze na afloop door de webmasters PGO-website laten plaatsen. Via het Kerkelijk Bureau zal de opname naar kerkdienstgemist.nl worden gezonden en deze wordt dan door hen alsnog op de site van kerkdienstgemist.nl gezet.
Dank aan allen die meegewerkt hebben om dit allemaal mogelijk te maken.
College van kerkrentmeesters, Fieke Sjoukes Bericht 22-10-2020