Liederen van verlangen

Koffiekamer online
Helaas kunnen de koffieochtenden nog steeds geen doorgang vinden. Maar niet getreurd, we gaan weer een mooie muziek-uitzending maken. Vorige maand klonken er Songs of Comfort, nu bevinden we ons in de Adventstijd en is het thema: liederen van verlangen.
Hoe zal ik U ontvangen
wat wordt mijn eerste groet?
U, ieders hartsverlangen,
vervult ook mij met gloed! (lied 441: 1)

Welke muziek of welk nummer verklankt iets van uw verlangen in deze vreemde tijden?
Een lied, een gedicht, of een stuk muziek dat iets weergeeft van jouw verlangennaar licht, naar liefde, naar God. Of weer anders gezegd: met welke muziek gaat u op weg naar het kerstfeest?
Wil je me dat lied, gedicht of die muziek toesturen met jouw verhaal daarbij vóór 1 decembernaar ds.R.Veldman, dan maken koster Dirk Jan de Ruijter jr. en ik er weer een online muziekprogrammaatje van (mét beeld), waardoor we toch op elkaar betrokken blijven. Ook in deze lastige tijd van weinig contact. Alvast hartelijk dank voor uw inzending.
Namens Bea de Kogel en Fietje Bleichrodt,
ds. Rian Veldman

Uit: Gemeenteberichten 22 november 2020