Songs of Comfort

We waren net weer opgestart met de koffieochtenden, toen er een dringend advies kwam van de overheid om geen bijeenkomsten te organiseren, behalve online. Daarom grijpen we terug op de ‘oplossing’ die we daarvoor bedachten in het voorjaar, namelijk het uitwisselen van muziek en jullie verhaal daarbij. Nu we 1 november naderen, de dienst waarin we de overledenen van het afgelopen jaar herdenken, vroeg ik me af: welke muziek of welk nummer heeft je door moeilijke momenten gedragen? Welk lied bood jou troost op een moment dat je iemand of iets (bijvoorbeeld je gezondheid, je werk of je huwelijk) verloor of dat je het op een andere manier moeilijk had? Wil je me dat lied, nummer of die muziek toesturen met jouw verhaal daarbij vóór 3 november:Iris van der Heul stuur E-Mail. Dan maken Dirk Jan de Ruijter jr. en ik er weer een online muziekprogrammaatje van, waardoor we toch op elkaar betrokken blijven. Ook in deze lastige tijd van weinig contact. Alvast dank voor je inzending,
Namens Bea de Kogel en Fietje Bleichrodt

Beluister hier de Songs of Comfort


Bericht 22-10-2020
Update 5-11-2020