Dankbericht vanuit de Église Évangélique Den Haag

Als afscheidscadeau van de gemeente heeft ds. Iris van der Heul gevraagd om een donatie voor de Église in Den Haag. Als gevolg van de coronacrisis loopt de kerkgemeenschap veel inkomsten mis en wordt hun voortbestaan bedreigd. Dankzij uw gaven hebben wij een bedrag van € 3.520 kunnen overmaken naar de Église.
Onderstaand een bedankje vanuit Den Haag.

‘Lieve donateurs,

Bij de intrede van Iris zes jaar gelden was ik als Haags maatje aanwezig.
Het afscheid van Iris heb ik helaas vanuit Voorburg moeten volgen, maar beide diensten waren prachtig vormgegeven en ook ik ben vol bewondering voor wat Iris samen met u tot stand heeft kunnen brengen in die zes jaar.
Het nieuwe kerkzijn, verbonden met bewoners van Oegstgeest. Niet zo op afstand van elkaar.

Van uw diaconie kreeg de Église al een mooi bedrag als ondersteuning voor problemen die zij hebben tijdens deze coronacrisis. Aflossen van de hypotheek is nu moeilijk voor hen, zoals u in uw nieuwsbrief hebt kunnen lezen. En, wanneer het vaccin er komende zomer zou zijn, redden ze het financieel weer zelf.
Daarom nu grote dank, Iris! Een prachtig bedrag als afscheidscadeau voor Iris, maar ook nu dacht zij allereerst weer: wie heeft het hard nodig!!?

Nogmaals heel hartelijk dank en petje af voor uw gemeenschap!

Alice van de Kerk’.

Taakgroep Diaconaat & Zending

uit: Gemeenteberichten 6 december 2020