Het Geheim – Uitnodiging voor het kerstspel

Op kerstavond om 19.00 uur zenden we een heel spannend, nieuw kerstspel uit. We willen jullie allemaal van harte uitnodigen om die avond met ons mee te kijken. Na de uitzending is er zelfs een online meet & greet met de spelers uit het kerstspel. Napraten met de spelers via Zoom

Dit jaar volgen we een vriendengroep in drie generaties, die worstelt met een lang onbesproken geheim. De vrienden ontmoeten elkaar op kerstavond. Maar wat een mooie reünie lijkt te worden, krijgt een vreemde wending als ze met hun verleden worden geconfronteerd. Pas als een bijzonder mens een nieuw licht laat schijnen op het geheim dat de vriendengroep deelt, is er ruimte voor een nieuw begin.

Het kerstspel is geschikt voor alle leeftijden. We doen er met tal van vrijwilligers alles aan om er een geweldige uitzending van te maken en hopen jullie ook op deze manier een mooi begin van kerst te geven. De uitzending is hier te vinden en blijft ook na kerstavond nog even beschikbaar.

Anja Froeling

uit: Gemeenteberichten van 6 december 2020