Liederen van verlangen verplaatst naar januari

Koffiekamer online

We slaan een maandje koffiekamer online over. Niet alleen omdat er slechts enkele inzendingen waren, maar ook omdat er deze maand genoeg aanbod is: een opname van het ouderenkerstfeest (donderdag 10 december) en van het Festival of Advent Lessons and Carols (zondag 13 december) beide met mooie bijdragen van Capella pro Cantibus. U krijgt dus extra tijd om iets in te zenden.

Welke muziek of welk nummer verklankt iets van uw verlangen in deze vreemde tijden? Een lied, een gedicht, of een stuk muziek dat iets weergeeft van jouw verlangen naar licht, naar liefde, naar God. U kunt dat lied, gedicht of die muziek toesturen, met uw verhaal daarbij, vóór 2 januari naar Rian Veldman Dan maken koster Dirk Jan de Ruijter jr. en ik er weer een online muziekprogrammaatje van (mét beeld) waardoor we toch op elkaar betrokken blijven. Ook in deze lastige tijd van weinig contact. Alvast hartelijk dank voor uw inzending.
Namens Bea de Kogel en Fietje Bleichrodt, ds. Rian Veldman

uit: Gemeenteberichten 6 december 2020