Van de werkgroep Duurzame Kerk

Op 15 november was Alfred Slomp, auteur van het boek Superwaar, te gast in de Regenboogkerk met zijn interactieve bijdrage over God in de supermarkt. Mocht u hier duurzaam op door willen pakken, weet dan dat beide kerken van de PGO als Groene Kerken zijn aangesloten bij groenekerken.nl. Via deze website kunt u inschrijven op verschillende online webinars over duurzame onderwerpen waaronder het webinar Bewust inkopen door Alfred Slomp. Meer informatie is ook te vinden op www.godindesupermarkt.nl, www.superwaar.nu en www.hetgroenenormaal.nl. Op die laatste website staat ook een manifest waarvan Alfred heeft gevraagd of gemeenteleden die zouden willen ondertekenen. Aan u de keuze. Wij wensen u alvast een duurzaam 2021 toe!
Ronald Vermerris

Uit: Gemeenteberichten 20-12-2020