Wees erBIJ voor Colombia – doe ook mee!

De zomer lijkt nog ver weg, maar komt sneller dan we denken. Dit jaar zetten we ons als diaconie in voor Colombia én de bij. De hele maand maart kunt u bij ons zakjes bijvriendelijke bloemenmengels kopen. De opbrengst van de verkoop gaat naar ons project, Stichting Kleine Arbeider in Bogotá, Colombia, een project van Kinderen in de Knel (Kerk in Actie).

Er is keuze uit drie verschillende mengsels met elk meer dan 20 verschillende bloemsoorten, zodat er op elke grondsoort genoeg bloemen zullen opkomen: 

– Vlindermengsel – hier komen zowel vlinders als bijen op af, een genot om te zien;
– Kindertuinmengsel – met lager-groeiende bloemen die niet giftig zijn. Geen zorgen of kleine kinderen de bloemen plukken en in de mond stoppen. 
– Bijenmengsel – het mengsel dat het meest gericht is op bijen, met ook prachtige bloemen.  

Het zaadzakje wordt geleverd door een gerenommeerde zaadteler, bevat uiteraard zaai-instructies en genoeg zaad voor zo’n 3 m2. Eén zakje kost € 2,50, drie zakjes kosten € 7,00. 

Zaden kunnen worden besteld door een e-mail te sturen naar diaconie met naam, adres, mengselkeuze en aantal zakjes. Of stuur een appje naar 06-50 28 04 02. Graag betaling door het bedrag naar rekeningnummer NL87 INGB 0000 3734 56 van de diaconie PGO over te maken o.v.v. Wees erBIJ Colombia. De zakjes worden dan in april in uw brievenbus bezorgd. 

Bestellingen ontvangen we graag vóór 31 maart, zodat u in april kunt gaan zaaien!

 Alvast bedankt voor uw steun aan Colombia, 

Herma Pauptit, taakgroep Diaconaat & Zending