Palmpaasstokken maken

Op 28 maart is het Palmzondag. Kinderen van 4-12 jaar kunnen dan van 14.00-15.00 uur een palmpaasstok maken in de kerkzaal van de Regenboogkerk. Kom je ook? Een vriendje of vriendinnetje is natuurlijk ook welkom.

Stuur dan vóór 20 maart even een berichtje naar Maartje van den Heuvel:

Aanmelden graag via stuur E-mail


Uitnodiging

Hoi! Hoe gaat het met jou?

Vorige keer hebben wij met elkaar een hele fijne kindermiddag gehad. Het was fijn jullie allemaal weer te zien. Zondag 28 maart is het Palmzondag, het begin van de Goede Week. Wij nodigen jullie heel graag uit om deze middag Palmpaasstokken met ons te maken.

Wij nodigen jou uit op zondag 28 maart  van 14:00 tot 15:00  in de grote kerkzaal van de Regenboogkerk. Heb jij zin om de andere kinderen uit de kerk weer te zien, kom dan gezellig meedoen.

Papa en mama mogen je om 13:50 aan de hoofdingang van de kerk brengen. Zij kunnen helaas niet deelnemen aan deze middag i.v.m. alle Corona maatregelen. Vind je dit nu een beetje spannend, maar wil je er wel graag bij zijn? Laat papa of mama dan even contact opnemen.

Laat je voor 20 maart even weten of je komt? Een vriendje of vriendinnetje is natuurlijk welkom om met je mee te gaan.

Namens de Taakgroep Jeugd en Jongeren en leiding kindernevendienst,
Maartje van den Heuvel