Tulpen en narcissen met Palmpasen


Het is een jarenlange traditie bij de PGO om op Palmzondag tulpen en narcissen te bezorgen bij gemeenteleden, die om wat voor reden ook extra aandacht nodig hebben, in de vorm van een paasgroet met bloemen.
Andere jaren werden de bloemen verdeeld bij de dienst op Palmzondag. Dit jaar moesten we het anders organiseren. Vrijwilligers konden op zaterdagmorgen de bloemen ophalen op het kerkplein van de Regenboogkerk. Van daar uit werden de bloemen bezorgd bij ongeveer 150 gemeenteleden.
Het enthousiasme was groot. Er waren veel bezorgers en binnen anderhalf uur waren de mandjes met kaartjes en dozen met bloemen leeg.
Het was tevens voor velen op het kerkplein een aangename ontmoetingsplek om, weliswaar op gepaste afstand, elkaar te zien en te spreken.
Heel hartelijk dank voor alle hulp, die we hierbij kregen.

De Palmpasen-werkgroep
Else Buné, Emmy Bruins, Gerry Jansen, Marianne Noordijk