Op dinsdag 20 juli is ons gemeentelid mevrouw Catharina Van den Broek-van Lith overleden op de leeftijd van 86 jaar. Geboren in Nieuwkoop in een groot gezin werkte een tijd in een kruidenierswinkel en later in de hu8ishouding.
Ze trouwde in 1956 met Gerard van den Broek met wie ze een lang en gelukkig huwelijk beleefde. Vrij snel na hun bruiloft verhuisden ze naar Oegstgeest. Ze kregen samen drie kinderen en vijf kleinkinderen. Na de dood van Gerard in 2015 in van Wijckerslooth bleef Tiny zich daar inzetten als vrijwilliger. Na getob met haar hart en verblijf in het ziekenhuis kon ze tot haar blijdschap terecht in haar geliefde van Wijckerslooth. Ze had er nog zin in, zei ze. Daarom heeft haar dood zowel haar als haar kinderen en kleinkinderen toch nog overvallen.
We zullen danken voor haar leven in de Groene kerk a.s. dinsdag 27 juli om 13.00 uur. De dankdienst is uitsluitend voor genodigden vanwege de Coronamaatregelen, maar is wel te volgen via kerkdienstgemist. Ze zal bijgezet worden bij Gerard op de begraafplaats bij de Groene kerk.

We gedenken Nelleke, Jan en Karin, hun partners en kinderen in onze gebeden.

Ad Alblas