Koffiekamer

Op donderdag 15 juli is er om 10.00 uur voor de tweede keer sinds lange tijd Koffiekamer in het Willibrords Erf. ‘We kunnen weer!’ Lange tijd konden we niet bij elkaar komen in kringverband. Velen hebben dat samenkomen enorm gemist.
Inleider deze keer is ds. Rian Veldman. Hij wil graag met u stilstaan bij dierbare vakantieherinneringen. Daarom wil hij u uitnodigen om een voorwerp of een foto mee te brengen aan de hand waarvan u iets kunt vertellen over een dierbare vakantieherinnering. Zelf zal hij iets delen over dierbare herinneringen aan de Europese Jongerenontmoetingen van Taizé in Rotterdam, Berlijn en Rome.
Verdere informatie en aanmelding per e-mail of tel. bij
Fietje Bleichrodt 071-5153881
of ds. Rian Veldman Email.
We hopen dat de bekende deelnemers uit de beide Koffiekamers van Regenboogkerk en Groene Kerk zich even enthousiast melden als ondergetekenden dit initiatief weer oppakken…
Fietje Bleichrodt en ds. Rian Veldman