Materiaal gevraagd voor overzicht geschiedenis Groene- of Willibrordkerk

Ter gelegenheid van de openstelling van de Groene Kerk tijdens de Open Monumentendag op zaterdag 11 september zal in Willibrords Erf een overzicht te zien zijn van de geschiedenis van de Groene Kerk. De voorbereidingsgroep beschikt over enig materiaal, maar aanvulling is nog zeker welkom. Mocht u zelf, of mogelijk iemand uit uw kennissenkring, beschikken over afbeeldingen of teksten die te maken hebben met de geschiedenis van de GWK, dan zijn wij zeker geïnteresseerd en vragen wij u om contact met ons op te nemen. De tentoonstelling zal te bezichtigen zijn zowel op de Open Monumentendag als op de startzondag van de PGO op zondag 19 september.
Namens de voorbereidingsgroep,
Marianne Smit, secretaris CvK,
06-25 075 275