The Justice Conference 2021: samen voor gerechtigheid

Op zaterdagavond 30 oktober doen de beide Gereformeerde Kerken van Oegstgeest mee aan The Justice Conference: een online evenement over de rechtvaardigheid van Tearfund, met hoopvolle verhalen van sprekers en artiesten uit binnen- en buitenland. Sprekers zijn o.a. Michael Curry (bekend van de trouwdienst van prins Harry en Meghan Markle), Katherine Hayhoe (een van de meest invloedrijke klimaatwetenschappers ter wereld), Evert Jan Ouweneel(cultuurfilosoof en werkzaam bij het Leger des Heils) en René August(priester en verzoeningstrainer in Zuid-Afrika). De bijeenkomst vindt plaats in de Rehobothkerk in Oegstgeest; ook de leden van de PGO zijn van harte welkom. Inloop is vanaf 19.30 uur. Het programma begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur. Meer info. op www.justiceconference.nl. Meld je aan bij René Asma (Stuur Email).
Namens de Raad van Kerken Oegstgeest, Jasper de Kogel, secr.