Carols zingen op kerstavond helaas geannuleerd

Vorige week hoopten we nog op de mogelijkheid tot het zingen van carols op kerstavond. Deze week is duidelijk dat met de avond-lockdown de kerstavondplannen weer volledig digitaal zullen moeten worden gerealiseerd. De repetities en uitvoering van het carolkoor kunnen dan ook geen doorgang vinden. Mocht u toch carols willen zingen, dan kunt u zich aanmelden. Op dit moment onderzoek ik de mogelijkheid tot het repeteren op een middag en het opnemen van een paar carols vanuit de Groene kerk om op kerstavond voorafgaand aan de livestream van de alternatieve kerstavond uit te zenden. Tijden zijn nog niet bekend, dat hangt af van de mogelijkheden van zangers en de ruimtes waar kan worden gerepeteerd. Maar… niet geschoten is altijd mis. Als u het leuk zou vinden om mee te doen, geef dan vooral uw naam door aan Pauline Verkerk Stuur Email of bel 071 517 36 22

Bericht vervalt op 30 december 2021