KERST IN ALLE KLEUREN – Uitnodiging voor de grote Kerstquiz

Na 10 jaar een eigen kerstspel te hebben gemaakt, hebben we dit jaar iets nieuws bedacht voor kerstavond. Graag spelen we met jullie allemaal de grote Kerstquiz. Een soort online pubquiz, maar dan over kerst. De Kerstquiz wordt live gepresenteerd vanuit de Regenboogkerk. Daar zijn drie enthousiasmerende quizmasters, een liveband en er is een heuse secondant die door iedereen online kan worden geraadpleegd. En natuurlijk zit er een mooie kerstboodschap verweven in de quiz.
Gedurende een aantal rondes kom je meer en meer te weten over kerst in alle kleuren. Van internationale kerstliedjes tot bijzondere kersttradities. We zijn benieuwd of je de fouten in het kerstverhaal weet op te sporen. En tussen de rondes door geniet je van swingende kerstmuziek, verrassende optredens en mooie kerstwensen.
De Kerstquiz kan door iedereen worden meegespeeld vanuit huis en is geschikt voor jong tot oud. Je kunt als individu of als team meespelen. Bijvoorbeeld met je familie, je vrienden of je buren. En als je liever niet meedoet, maar wel graag wilt meekijken, mag dat natuurlijk ook.
Geef je nu op via Aanmeldingsformulier
We hopen jullie allemaal op kerstavond te zien!

De Kerstquizmasters, Aaldert, Anja, Marcel, Margreet, Paola, Pauline, Renée en Rian

Bericht vervalt op 25 december 2021