Oproep Kerstgroet

Ook dit jaar vieren we Kerstmorgen deels vanuit de kerk en deels vanuit huis, achter onze laptop, met onze tablet of voor de televisie met niet meer dan 50 mensen in de Groene Kerk. Maar wat zou het mooi zijn als we elkaar toch kunnen begroeten! Ik wil jullie allemaal uitnodigen om een filmpje te maken.

Er zijn twee keuzes:
1) u kunt de woorden uitspreken: Ons is een Kind geboren, een Zoon is ons gegeven. (Jesaja 9:5) Deze filmpjes worden aan het begin van de viering getoond
2) U kunt ook een mooie kerstwens uitspreken. Deze worden aan het einde van de viering getoond, voorafgaand aan de zegen.

Stuur uw filmpje vervolgens naar Marco Kortleve Email vóór uiterlijk woensdagavond 22 december. Als je iemand kent die daar niet zo handig in is, vraag dan of je op anderhalve meter het filmpje voor hem of haar mag maken. Zo komen we op kerstmorgen toch als gemeente in beeld!

Ds. Rian Veldman en het beamteam

Bericht vervalt op 23 december 2021