Actie Kerkbalans 2022: mogen wij uw toezegging tegemoetzien?

Afgelopen week hebben alle gemeenteleden een brief of e-mail gekregen met het verzoek om bij te dragen aan de PGO. Dit kan door het (digitale) toezeggingsformulier in te vullen. Veel gemeenteleden hebben meteen al gereageerd, waarvoor veel dank! De Actie Kerkbalans loopt tot zondag 30 januari. Mocht u het formulier even hebben weggelegd, dan is dit een vriendelijke herinnering om uw toezegging deze week nog in te sturen. Weet dat voor onze kerk elke euro telt; geen bijdrage is te klein! Wij zien graag het ingevulde toezeggingsformulier vóór zondag 30 januari tegemoet en hopen van harte dat u gul geeft!  
Wij danken u alvast heel hartelijk voor uw bijdrage aan de Actie Kerkbalans.  
Chris van der Oord, coördinator Actie Kerkbalans