Actie Kerkbalans

De jaarlijkse Actie Kerkbalans gaat op zaterdag 15 januari van start met het luiden van de klok van de Groene Kerk. Actie Kerkbalans is ‘het’ moment van geven voor je kerk, en loopt tot zondag 30 januari.
Net als voor een huishouden is een gezonde financiële situatie belangrijk voor het voortbestaan van de kerk. Vandaar dat we ook dit jaar al onze gemeenteleden om een bijdrage vragen. Uw bijdrage hebben we hard nodig, want de PGO krijgt geen subsidie en we dragen met elkaar alle kosten. Meer lezen
We zullen zoveel mogelijk leden digitaal benaderen. Dit bespaart papier en kosten. Als uw e-mailadres bij ons bekend is, krijgt u op 17 januari een mail met de link naar het digitale toezeggingsformulier en meer informatie over het digitaal toezeggen, de betaalwijzen en het richtsnoer voor de hoogte van uw bijdrage. De overige gemeenteleden krijgen het toezeggingsformulier op papier toegestuurd, met een antwoordenvelop. Mogen we op uw bijdrage rekenen?
In april volgt een verzoek om een bijdrage te doen aan (Wereld)Diaconaat en Zending.
Chris van der Oord, coördinator Kerkbalans