Koffiekamer op donderdag 3 februari

Het kan weer: de koffiekamer zal plaatsvinden aanstaande donderdagin Willibrords Erf; na de inloop vanaf 9.30 uur beginnen we om 10.00 uur.

Na een aantal presentaties voor de groep, gaat het dit keer om inbreng vanuit de groep. We gaan de verschillende beden uit het ‘onze Vader’ bespreken. In een eerste gespreksronde zullen we uitwisselen welke van de beden ons het meeste aanspreekt en welke ons de meeste moeite kost om uit te spreken. Uit de reacties kiezen we één of twee hoofdthema’s voor het tweede deel van ons gesprek. Het gesprek wordt (voor de laatste keer) geleid door ds. Ad Alblas.

We houden bij onze ontmoeting de anderhalve meter afstand aan en blijven zo veel mogelijk zitten. Opgave vooraf is niet nodig. Wees welkom!

Ds. Ad Alblas, Fietje Bleichrodt, Bea de Kogel, ds. Rian Veldman