Paasgroetenactie 2022 – Opstanding: Uw licht heelt wat gebroken is.

Vanuit de Protestantse Kerk in Nederland sturen gemeenteleden ook dit jaar paasgroetenkaarten aan gevangenen in Nederland en Nederlandse gevangenen in het buitenland. De afbeelding op de paaskaart werd onder leiding van justitiepredikant Harma Zuidersma samen met vrouwelijke gedetineerden ontworpen. Aan de hand van het thema van de veertigdagentijdcampagne van Kerk in Actie, ‘Van U is de toekomst’, werd de verbondenheid van de gemeente binnen de muren met de gemeente daarbuiten uitgebeeld in een prachtig kunstwerk.
Ook onze gemeente doet mee aan de paasgroetenactie. U kunt op drie manieren meedoen dit jaar:

-U schrijft zelf thuis een of meer kaarten. Dan stuurt u een e-mail naar Herma Pauptit waarin u uw naam, adres en het gewenste aantal kaarten vermeldt. U ontvangt de kaarten dan zo snel mogelijk in uw brievenbus.
-De beschreven kaarten doet u in de brievenbus bij Herma Pauptit, Kamperfoelielaan 37, 2343 VG Oegstgeest. Als dit niet lukt, geeft u dit aan in de mail en worden de kaarten bij u thuis opgehaald.
-U stuurt een mail met een of meer groeten naar Herma Pauptit. Dan schrijven de diakenen uw boodschap op een van de kaarten en zorgen ervoor dat deze bij de PKN komt.
-U neemt een of meer kaarten mee uit de kerk. Deze liggen op de tafels bij de commissie van ontvangst. Ook vindt u daar een doos om de beschreven kaarten in te doen.

U hebt de hele maand februari om mee te doen aan de actie. We hopen dat velen van u paasgroeten zullen sturen. Alvast hartelijk dank!

Wilt u meer weten over de actie, kijk dan op hier.

Taakgroep Diaconaat & Zending