Hulpvraag COA

Onderstaande hulpvraag komt nu via het COA en de Werkgroep Vluchtelingen bij het Diaconaal Platform binnen:
Oproep van de interkerkelijke werkgroep statushouders
De interkerkelijke werkgroep statushouders zet zich in om bewoners van de COA-locatie in Oegstgeest te verwelkomen en ontmoeten in Oegstgeest.
Gezocht: meerdere vrijwilligers voor jeugd- of jongerenactiviteiten voor kinderen op de COA-locatie Oegstgeest. Het gaat om twee leeftijdsgroepen: 4-12 & 12-18 jaar met maximaal 15 kinderen per leeftijdsgroep. Voorkeur voor activiteiten op woensdagmiddag of zaterdag, ongeveer 2 uur per keer.
Vrijwilligers komen voor langere periode in dienst als vrijwilliger bij COA, zijn 18 jaar of ouder en er wordt een VOG aangevraagd.

Dus: Heb jij hart voor kinderen of jongeren, die gevlucht zijn uit hun eigen land en nu in Oegstgeest en omliggende regio een nieuw leven zullen gaan opbouwen? En wil jij je inzetten om hen 1x per 3 à 4 weken een leuke middag/avond te bezorgen? Neem dan persoonlijk contact op met een van de onderstaande leden van de Werkgroep statushouders in jouw kerk, of via het DPO per Email.
Hartelijke groet van de werkgroepleden,
Eline Aarts, Groen Benschop, Hein van der Kamp, Laura Kleingeld, Willeke van Laar, Corine de Ruiter, Bob van Vliet, Corline de Weger