Kloosterweekend

Er zijn nog twee plaatsen vrij voor het kloosterweekend! Even weg uit de hectiek van alle dag? Behoefte aan bezinning en verdieping? We zijn van harte welkom bij de Norbertijnen van de Abdij van Berne. Een prachtige plek om op adem te komen, tijd te nemen voor zelfreflectie, stil te staan bij je zoektocht naar God, mee te bewegen in het ritme van de getijden. Je kunt er mooi wandelen, er is een uitstekende boekhandel op het terrein en zelfs een proeflokaal waar je kunt proeven van het Berne Abdijbier. Deze abdijgemeenschap richt zich op het leven in gemeenschap, het vieren van de liturgie en de dienst aan mensen.
Wij zijn van harte welkom ons enkele dagen te voegen in het ritme van deze gemeenschap om zo ons eigen geloofsleven te voeden en op adem te komen.
Van harte welkom om deel te nemen!
Praktische info:
Deelnemers: er is ruimte voor 12-14 personen.
Data: vrijdagmiddag 27 t/m zondagmiddag 29 mei (Hemelvaartweekend).
Aanmelden: bij Mireille Stuart via Stuur Email.
Begeleiding: ds. Rian Veldman en Mireille Stuart.
Locatie: Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther (www.abdijvanberne.nl).
Voorbereiding: maandag 9 mei om 20.00 uur in Willibrords Erf.
Ds. Rian Veldman