Paasnacht – Zingt u mee?

Dit jaar is de paasnachtviering op zaterdagavond 16 april om 22.00 uur in de Groene Kerk en alle coronamaatregelen zijn afgeschaft. Dat betekent dat we weer met een projectkoor mogen zingen in de Paasnachtviering. Met een aantal zangers hebben we al een keer gerepeteerd, maar als u ook nog mee wilt zingen kan dat! Er is nog een repetitie op dinsdagavond 12 april van 20.00-21.00 uur in de Groene Kerk. Het repertoire voor dit koor is onder andere een toonzetting van Psalm 42. Daarnaast worden er zettingen van de verschillende liederen gezongen die gekozen zijn bij alle lezingen in de paasnacht. Op zaterdag 16 april zullen we voorafgaand aan de dienst inzingen van 20.30-21.30 uur. Hebt u zin om nog aan te sluiten, dan kunt u zich aanmelden bij Pauline Verkerk, Stuur email of bel 071-5173622
Pauline Verkerk