Zendingserfgoedkalender

De zendingskalender 2023 is verkrijgbaar. Deze toont dit jaar wandkleden met ontwerpen door de heer He Qi uit China, die geweven zijn door vrouwen van de Tujia-stam, een minderheid in China, waarvan de vrouwen Bijbelverhalen kunstig en op traditionele wijze afbeelden in hun weefsels. Het thema luidt: Een nieuwe weg met Christus, naar het verhaal van de Emmaüsgangers. Er worden Bijbelse verhalen getoond door de in Nanjing (China) geboren He Qi. Hij groeide op onder het communistische bewind van Mao en werd opgeleid aan de Kunstacademie.
Ook dit jaar is een serie van 4 dubbele kerstkaarten verkrijgbaar met afbeeldingen van deze wandkleden.

Beide kunt u bestellen: de kalender kost € 9, de kaarten € 6 per set, waarbij u extra een enkele ‘bonus’kaart ontvangt met het thema: Een nieuwe weg met Christus.
Kalender(s) en/of kaartenset(s) zijn te bestellen vóór 31 oktober op de volgende manieren:
-via de webshop of via de Appostel App. Via de webshop of de Appostel App kunt u de kalender en/of de kaarten eenvoudig digitaal bestellen.
-per mail t.n.v. Guusje Onderwaater-Nortier Stuur Email, met vermelding van uw naam, adres en precieze bestelling (aantal kalenders en/of sets kaarten). Het bedrag maakt u, onder specificatie van uw bestelling, over op NL94 INGB 0005 5235 45 t.n.v. Zending PGO.
Begin november zal de bestelling worden geleverd en bij u thuis in de brievenbus worden gedaan.
Namens de Taakgroep Diaconaat & Zending, Guusje Onderwaater-Nortier, diaken ZWO