Boodschappen voor de voedselbank!

Met de huidige prijsstijgingen zijn steeds meer mensen aangewezen op de Voedselbank.
Daarom vond M25 Leiden het tijd om de handen uit de mouwen te steken voor de Voedselbank Leiden en omstreken.
Op donderdag 20 oktober gaan jongeren van M25 Leiden van het Visser ’t Hooft Lyceum, Leiden, bij mensen in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Voorschoten thuis boodschappen ophalen voor de Voedselbank Leiden e.o.
Hoe doet u mee?
Geef uw naam en adres door aan Carijn Westeneng (projectmedewerker M25 Leiden):
Email of telefoon 071 51 44 965. U zorgt dat er op donderdag 20 oktober bij u thuis een tasje met boodschappen klaarstaat. De jongeren komen tussen 12.00 en 14.00 uur langs om de tasjes op te halen. Bent u niet de hele middag thuis, dan kunt u bij uw aanmelding ook een uur aangeven dat u het beste uitkomt, bijv. 13.00-14.00 uur. U kunt het tasje met boodschappen eventueel ook aan de voordeur hangen.
Uw hulp is van harte welkom!
Taakgroep Diaconaat & Zending