De Sinterklaasactie 2022 gaat weer van start!

Dit jaar slaan de gezamenlijke kerken in Oegstgeest de handen ineen om samen met Stichting Voor Elkaar Leiden e.o. weer heel veel kinderen in onze regio, die het moeilijk hebben, een fijn Sinterklaasfeest te bezorgen.
Sinds 2013 organiseert Voor Elkaar Leiden deze Sinterklaasactie in Leiden, Leiderdorp, Voorschoten en Oegstgeest. Via de Voedselbank, SchuldHulpMaatjes, Vluchtelingenwerk en Rosa-Manus krijgen ouders/verzorgers de gelegenheid om hun kind(eren) op te geven. Op deze manier komen de cadeautjes op de goede plekken terecht.
Wat kunt u doen?
Als u een cadeautje van € 10 wilt kopen voor een kind, kunt u zich hiervoor tot uiterlijk 1 november aanmelden bij Herma Pauptit Email. Te zijner tijd ontvangt u meer informatie over deze mooie actie.
Vorig jaar hebben 385 kinderen op deze manier een leuk Sinterklaasfeest gehad!
Ook de Oekraïense kinderen die in gastgezinnen wonen, krijgen via deze actie een cadeautje.
Voor de kinderen die in het Hoefijzergebouw wonen, wordt een eigen Sinterklaasfeest georganiseerd.

Namens de gezamenlijke kerken, Willeke van Laar en Maureen van den Brink