Inzamelingsactie kaarten en postzegels voor Kerk in Actie

Waarom weggooien wat nog van waarde is? Hebt u oude ansichtkaarten en postzegels? We starten weer met de inzameling voor het werk van Kerk in Actie. Daarmee kunnen we samen nog meer mensen in de wereld een mooie toekomst geven.

U kunt postzegels en ansicht- en geboortekaarten sparen voor het zendingswerk van Kerk in Actie. Vrijwilligers via Kerk in Actie sorteren de postzegels en ansichtkaarten met veel zorg, kennis en aandacht. Vervolgens verhandelen ze de postzegels via verkoopadressen in Nederland en nationale en internationale beurzen. De ansicht- en geboortekaarten verkopen ze aan verzamelaars op beurzen en bieden ze te koop aan via websites als Marktplaats.
Een ansichtkaart is een enkele kaart met aan de ene kant een afbeelding en aan de achterzijde ruimte voor adres en postzegel. Dit zijn verhandelbare kaarten, ongeacht de afbeelding.

U kunt uw oude ansichtkaarten en postzegels inleveren in de doos in de hal van Willibrords Erf. De doos staat links in de hal tegen het muurtje.

Taakgroep Diaconaat & Zending