De Kaartenactie van Kerk in Actie

Advent 2022 ‘vergeet ze niet’: geef vluchtelingkinderen een stem!
We horen allemaal in het nieuws over de situatie van vluchtelingen in Ter Apel. Onder hen bevinden zich veel kinderen die vaak lange tijd niet naar school gaan. Dat gebeurt onder onze ogen. De situatie in Griekenland is erger en ver bij ons vandaan. Juist deze kinderen en hun ouders willen we niet vergeten. Daarom collecteren we voor hen in de adventstijd. Maar u kunt meer doen. U kunt tot 15 december een kaart sturen naar politici in Den Haag, liefst van uw eigen partij. Dáár zitten de mensen die het huidige harde beleid menselijker kunnen maken. Geef vluchtelingen in Griekenland en Nederland een stem. Op kerkinactie.nl/vergeetzeniet leest u waar de kaart heen moet en welke tekst u daarop zou kunnen zetten.

Taakgroep Diaconaat & Zending