Warme kleding inzamelen voor de Oekraïne, wie helpt?

Onlangs ontving ik een bericht van Adriaan Mesu die warme kleding voor de Oekraïne verzamelt en dan naar de grens van de Oekraïne brengt, waar hij goede en betrouwbare contacten heeft die het dan de Oekraïne in brengen. Het is daar erg koud en de nood is hoog. Ze zijn nog op zoek naar warme kleding en spullen (kaarsen, dekens).

Mocht u nog warme spullen etc. over hebben… alles is zeer welkom. Hij komt het graag ophalen, en alles mag ook zonder afspraak gebracht worden naar het onderstaande adres in Oegstgeest. Namens Adriaan Mesu, Piet Heinlaan 37, Oegstgeest, 06-14 10 65 00.

Fieke Sjoukes
Oegstgeest, december 2022


Beste mensen,

Vorige week reed ik met mijn zoon Niels vanuit Oegstgeest naar naar Przemyśl, direct aan de Pools/Ukrainse grens, om de door ons in Oegstgeest ingezamelde warme spullen te lossen bij Canadese gepensioneerde beroepsmilitairen en vrijwilligers. Zij brengen met busjes alle donaties de Ukraine in, veelal naar shelters en afhankelijk van de lading soms tot vlakbij het front.

In januari gaan we met minimaal 5 voertuigen vanuit Oegstgeest wederom warme spullen brengen. Dan is het erg koud daar en de nood het grootst. Warme kleding, skibroeken en -jassen, laarzen, mutsen, handschoenen, warme schoenen, snowboots, thermokleding, kaarsen, dekens of slaapzakken etc. etc… in alle maten en als het maar warm is!

Vraag:
‘’Mocht jij nog warme spullen etc. over hebben… alles is zeer welkom. Of wellicht doe je navraag bij de buren in je eigen straat (appgroep)? Of laat je familie/vrienden uit den lande het meenemen naar het aanstaande kerstdiner? Hoe goed doet dat! Ik kom het graag ophalen, en alles mag ook zonder afspraak gebracht worden naar mijn onderstaande adres in Oegstgeest.’’

Alvast heel veel dank.
Adriaan Mesu
Piet Heinlaan 37
Oegstgeest
06 14 10 65 00
Email