Palmpasen

Hallo allemaal!
Hier een berichtje voor alle kinderen en kleinkinderen, die zin hebben om een palmpasenstok te maken!
Op 2 april is het Palmpasen. Je weet wel, dan maak je een kruis met allemaal symbolen uit het paasverhaal, een broodhaantje, een paar groene takjes, twaalf chippies en zo verder. Je mag de stok op je eigen manier mooi versieren. Wees van harte welkom. Je kunt komen op zondagmorgen om 10.00 uur naar de Groene Kerk, dan komen we met de kinderen aan het eind van de dienst naar binnen in een kleine optocht. Of je komt zondagmiddag naar de Regenboogkerk, om 14.00 uur. Het is handig als je je opgeeft, zodat we voldoende stokken hebben, maar we hebben altijd een paar extra.
Opgeven kan bij Maartje (via de app van de kindermiddagen), of bij
Richtsje 06 83 11 66 26 of Pieternel.
Van harte welkom!