Paasviering met de bewoners van Tilly Koenen (Waterschapsheuvel)

Donderdagavond 30 maart waren wij (Selma Poppe en Nel Kortlever) te gast in Willibrords Erf om met de bewoners van woonlocatie Tilly Koenen het paasfeest alvast te vieren. Speciale gast vanavond was Rian Veldman. Iedereen vond het leuk en ook wel een beetje spannend dat hij met ons meedeed. We zaten met een kleine 20 man/vrouw aan de gezellig versierde tafel; we zongen paasliederen, luisterden naar een paar mooie verhalen en ieder leverde een bijdrage om iets of iemand bij het geopende graf neer te zetten. Verder was er natuurlijk koffie/thee/fris en het nodige lekkers. We hebben met elkaar een mooie paasviering gehad. (Lijkt het je/u leuk om ons volgende keer te helpen  met deze kerst-/paasvieringen… dat zou heel fijn zijn).

Selma Poppe en Nel Kortlever