Werkgroep Palmpasenbloemengroet

In de druilerige regen heeft afgelopen zaterdag 1 april een aantal gemeenteleden 85 bossen tulpen en het blad Open Deur weggebracht naar gemeenteleden die daarvoor in aanmerking kwamen. Ook gemeenteleden in verzorgingshuizen in en rondom Oegstgeest zijn bedacht met een potje narcissen en een mooie paaskaart. In de huiskamers van de tehuizen zijn bossen tulpen in een vaas gezet met een paaskaart erbij, voorzien van het PGO-logo. Wij zijn als werkgroep Palmpasenbloemengroet heel dankbaar dat zoveel gemeenteleden zich ingezet hebben en het omzien naar elkaar in de praktijk hebben gebracht. Zo hebben we met elkaar Palmpasen onder de aandacht gebracht op weg naar het feest van Pasen. Ook op Palmzondag zelf was er nog een aantal bossen tulpen in de kerk. Na afloop van de viering konden deze worden meegenomen door kerkgangers om nog een aantal mensen blij te maken met aandacht en een bloemetje.

Werkgroep Palmpasenbloemengroet