Kerstspel 2023- Twee Vaders

Het is nog ver weg, maar de kerstclub is al weer volop bezig met het maken van een nieuw kerstspel voor kerstavond in de Regenboogkerk. Het kerstspel gaat dit jaar over opgroeien. Opgroeien met Twee Vaders. Het spel zal op de vloer worden gespeeld met het publiek rondom. Er zal ook interactie zijn met het publiek. Wij denken dat het een mooi spel gaat worden en kijken er erg naar uit.
Een van de doelen van het kerstspel is om zo veel mogelijk mensen te betrekken en daarmee met elkaar te verbinden. Mocht je het leuk vinden om ook een steentje bij te dragen, dan kan dat, want we zijn zeker nog op zoek naar dansers/spelers (jong en ouder) en mensen die achter de schermen willen meehelpen in de weken voor Kerst, maar ook op kerstavond zelf.
Wil je je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar Kerstspel: Email, dan nemen we contact met je op.
Voor in je agenda:
De repetitiemomenten zijn 19 november, 26 november en 10 december van 18.00-20.00 uur, 17 december van 12.00 tot uiterlijk 16.00 uur de doorloop, en 23 december van 16.00-18.00 uur de generale.
Alles in de Regenboogkerk.
We horen graag van je,
‘de kerstclub’ – Aaldert, Anja, Henny, Hessel, Marcel, Margreet, Marloes, Paola, Pauline en Renée