Respons voedselbank-winkeltje was overweldigend

Eind september stonden we voor de eerste keer met het voedselbank-winkeltje in de kerk. Met groenten en peulvruchten in glas. Het was spannend hoe zou worden gereageerd. Alle verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. De reacties waren warm en overweldigend. Heel veel dank daarvoor; aan degenen die in de kerk doneerden én aan hen die zelf producten meebrachten. Gezamenlijk is een grote donatie van tien volle en zware kratten mogelijk gemaakt. Dat was zoveel dat het wegbrengen nog even een breinbreker is geweest. Gelukkig wilde de voedselbank-bus voor die omvang wel langskomen. Op de site van de voedselbank staat een foto van het inladen. Nogmaals heel veel dank aan iedereen. We hopen dat het gaat lukken om dit succes vol te houden. Op 29 oktober is het weer de laatste zondag van de maand. Volgende week daarover meer.

Herma Pauptit, Mirjam Huizer en Pieter Hellinga