Dank voor de royale inzameling voedselbank en volgende week weer

Een warme terugblik op de inzameling voor de voedselbank op 29 oktober. Heel veel dank voor alle meegebrachte en gekochte producten. De mensen die zijn aangewezen op de voedselbank zijn er echt mee geholpen. Een goede opmaat naar volgende week, zondag 26 november, dan is het al weer de laatste zondag van november. Meegebrachte waren zijn dan weer welkom en het ‘winkeltje’ staat voor en na de dienst in de hal van Willibrords Erf.

Voor de inkoop maken we zoveel mogelijk gebruik van aanbiedingen van veelgevraagde voedselbankproducten. Zo blijven de inkoopkosten laag. Die inkoopkosten worden voorgeschoten door de penningmeester van de diaconie. Digitale betalingen en contant geld gaan daarom terug naar de rekening van de diaconie. We werken met een gesloten boekhouding. Alles is voor de voedselbank.

Herma Pauptit, Mirjam Huizer en Pieter Hellinga