Een maandelijkse Taizéviering met drie Oegstgeester kerken samen. Dat was het idee toen we vol inspiratie en goede moed in januari startten met de eerste – goedbezochte viering – van de serie. Maar dingen lopen wel eens anders dan je plant, dus helaas bleef het bij die ene viering. Door corona vielen de daarna geplande vieringen in het water. We zijn echter niet bij de pakken neer gaan zitten en hebben – in geloof – voor het najaar
weer drie data gepland: zondag 20 september, zondag 18 oktober en zondag 15 november. Tijd: 19.00 uur tot uiterlijk 19.45 uur. Plaats: Groene of Willibordskerk.
Natuurlijk houden we ons aan de voorschriften rondom corona. Er is dus maar een beperkt aantal bezoekers toegestaan. Je kunt je hieronder aanmelden. De viering zal ook via kerkdienstgemist.nl te volgen zijn.
Namens de werkgroep Taizévieringen,
ds. Rian Veldman

U kunt inschrijven tot vrijdag 16 oktober 15:00 uur.

Bijwonen Taizé-viering op 18 oktober in de Groene kerk

Gegeven de beperking van het aantal aanwezigen kunnen mogelijk niet alle aanmeldingen worden gehonoreerd.
In de loop van zaterdag krijgt u per e-mail een bevestiging of u aanwezig kunt zijn bij de dienst of niet.
De dienst zal ook worden uitgezonden via kerkdienstgemist.nl
Om deze aanmelding af te ronden dient u nog op "VERZENDEN" te klikken.
Let op dat uw email-adres juist is gespeld. Na het verzenden van dit formulier ontvangt u binnen enkele minuten op uw opgegeven email-adres een bevestiging dat uw aanmelding bij ons is aangekomen. Ontvangt u geen bericht, ook niet in uw spam-box, neem dan contact op met de webmaster.