DISCLAIMER
PG Oegstgeest besteedt veel aandacht en zorg aan de website. Desondanks aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade welke het gevolg is van het gebruik van deze website. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.

Auteursrecht
Wat betreft fotografisch materiaal: we doen onze uiterste best om rechthebbenden te bereiken, maar dit lukt niet altijd. ​Indien u van mening bent dat u als rechthebbende ​niet bent benaderd, vragen wij u contact ​met ons op te nemen via de E-mail.

Copyright
De intellectuele eigendomsrechten van programmatuur, teksten, beelden en/of geluiden op de website van PG Oegstgeest berusten bij PG Oegstgeest. Duplicatie, distributie en publicatie van programmatuur, teksten, beelden en/of geluiden op de website van PG Oegstgeest is uitsluitend toegestaan met voorafgaande toestemming. Schriftelijke aanvragen stuurt u aan PG Oegstgeest: E-mail

Over deze website
De website van PG Oegstgeest maakt gebruik van technieken die ervoor zorgen dat de website toegankelijk is voor alle webbrowsers die HTML ondersteunen.

Problemen met de website?
Als u problemen ondervindt met het uiterlijk van de website, dan is de kans groot dat uw browser CSS niet of onvoldoende ondersteunt. CSS is een internet-technologie die het visuele gedeelte van een website gescheiden houdt van de technische structuur. Dit heeft tot doel de toegankelijkheid te vergroten en het onderhoud te vergemakkelijken. Op deze website wordt veelvuldig gebruik gemaakt van CSS.
Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website wordt verondersteld dat u over een recente browser beschikt.
In het geval u toch problemen ondervindt met deze website of een tip of opmerking wilt achterlaten, kunt u een bericht zenden aan PG Oegstgeest.
E-mail