wo 14mrt2018

In de veertigdagentijd worden vijf sobere maaltijden gehouden. U kunt na de maaltijd, om 19:30 uur, ook deelnemen aan het Avondgebed.

Aanvang 17:45 uur

Locatie: Willibrords Erf en Groene Kerk

In de veertigdagentijd worden, samen met de parochie, de Nederlands Gereformeerde Kerk en de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt vijf sobere maaltijden gehouden: van 21 februari t/m 21 maart: zie ook de Paas-Oké! Vandaag en de komende zondagen liggen de intekenlijsten voor de sobere maaltijden voor u klaar in de Regenboogkerk en in Willibrords Erf. U bent vanaf 17.45 uur welkom in Willibrords Erf.
Daar begint om 18.00 uur de sobere maaltijd. 
En om 19:30 uur het avondgebed.

Meld u aan via de inschrijfformulieren of rechtstreeks bij Alies van Tuijl: aliesvantuijl@hotmail.com, tel. 5150045.
Graag uiterlijk op de maandag voorafgaande aan de sobere maaltijd van uw keuze.
U kunt na de maaltijd ook deelnemen aan het Avondgebed in de Groene kerk.

Op woensdag 14 maart komt het ThuisFrontTeam graag vertellen over het werk van Laurens en Jayne in Novosibirsk, Rusland. Zij zijn met hun kinderen namens de NGK voor Operatie Mobilisatie (OM) uitgezonden. Deel van hun werkzaamheden is het ondersteunen van christelijke ondernemers.

Op woensdag 21 maart hoort u van Wessel Eijkman en/of Martine Delver namens de Taakgroep Diakonaat & Zending meer over de straatkinderen in Kampala en over hoe Kerk in Actie hen samen met lokale Oegandese partners helpt bij terugkeer naar hun geboortegrond in Karamoja in Noord-Oeganda.

Namens de Taakgroep Diaconaat & Zending, Martine Delver

Terug naar Agenda