do 07sep2017

Deze morgen zal Ds. Christiaan Donner iets laten zien en laten horen over zijn vakantie naar Taize in Frankrijk en Ravenna in Italie.

Aanvang 9:45

Locatie: Willibrordserf

Donderdag 7 september beginnen we weer met de maandelijkse koffieochtenden. Wij hopen na drie maanden vakantie weer velen van u te mogen begroeten. Iedereen is van harte welkom in Willibrordserf om ongeveer 9.45 uur.

Deze morgen zal Ds. Christiaan Donner iets laten zien en laten horen over zijn vakantie naar Taize in Frankrijk en Ravenna in Italie. Velen van ons hebben wel gehoord over de oecumenische kloostergemeenschap Taize waar jaarlijks vele bijeenkomen voor ontmoeting en bezinning worden georganiseerd. De Italiaanse stad Ravenna bloeide tussen 450 en 550 na Christus. Vooral Frederik de grote liet hier schitterende gebouwen neerzetten, waarvan er velen op de werelderfgoedlijst staan.

Het belooft een goede ochtend te worden, vooral ook omdat Piet en Annie Overvliet de afgelopen maand 65 jaar getrouwd waren. Iets om met elkaar te herdenken en dankbaar voor te zijn.

Heeft u problemen met vervoer: bel dan de fam. Bleichrodt 0620003082 of 0715153881.

Tot donderdag.

Terug naar Agenda