zo 08sep2019

ds. I.E. vd Heul, ds. A. Verburg, ds. R.C. Veldman

Aanvang 10.00 u

Locatie: Groene of Willibrordkerk

Het thema van de startzondag sluit aan bij andere kerken in de PKN: een goed verhaal. Het verhaal dat centraal staat is dat uit 1 Samuel 16: 1-23: de keuze van God voor David als opvolger van koning Saul.
Alle informatie over deze bijzondere dienst kunt u lezen in de OKe van juli/augustus op pagina 8. Lees de OKe

Programma Startzondag 8 september Een goed verhaal
De scholen zijn begonnen, de meeste mensen zijn terug van vakantie en het nieuwe seizoen is eigenlijk al begonnen. Dus vieren we een feestje op onze gemeente-zondag, 8 september, met als titel Een goed verhaal. Het is niet alleen heel goed iedereen na weken weg weer eens te spreken, maar we verzamelen ons als gemeente op deze ochtend ook rond een goed verhaal. Het verhaal hoe David met harpmuziek de geest van Samuel tot rust brengt. De dienst begint zoals altijd om 10.00 uur, maar na de lezing hebt u/heb jij een keuze hoe je met dit verhaal aan de slag gaat. Ds. Rian Veldman houdt een preek, waarna hij met u in gesprek gaat. Maar u kunt ook dit verhaal verwerken in bibliodrama, tijdens een Emmauswandeling of vertellen welke muziek jou raakt. De oudere en jongere kinderen kunnen buiten in een tent terecht voor een eigen programma, waaronder een demonstratie van een harpiste. Om 11.30 uur kunnen de kerkgangers koffie drinken, voor de anderen wordt die op locatie geserveerd. Om 12.00 uur kunt u in de kerk genieten van de schitterende muziek van de harpiste, waarna we afsluiten met een lunchbuffet. Voor dat laatste zijn nog enkele kokers en bakkers nodig.
Mocht u tijd en zin hebben om de keuken in te duiken, wilt u dan even een berichtje sturen naar Ds. Iris van der Heul stuur E-Mail. Dank alvast!

download Orde van Dienst

Beluister hier de dienst: (Let op: de live-uitzending begint pas een paar minuten voor aanvang van de dienst)

Kerkomroep Groene Kerk

Autodienst:
Noord: Ankie v Seters 071-517515,
Zuid: Dirk Jan de Ruijter 071-5176158

Terug naar Agenda