Een nieuw jaar – een nieuw lied!

,
zo 29jan2023

De Taakgroep Eredienst en Kerkmuziek biedt u een kerkmuziekmiddag aan waarin we kennis kunnen maken met een aantal liederen uit nieuwe liedbundel Psalmen Anderskerkbundel.

Aanvang 15.00 tot 16.00 uur

Locatie: Groene of Willibrordkerk

In het najaar van 2022 is de liedbundel Psalmen Anders uitgekomen. Dit is een bundel met liederen gebaseerd op de psalmteksten, die gebruikt kan worden als aanvulling bij het Liedboek 2013.
Omdat de PGO deze bundel wil gaan gebruiken, biedt de Taakgroep Eredienst en Kerkmuziek u een kerkmuziekmiddag aan waarin we kennis kunnen maken met een aantal van deze liederen.
Op zondagmiddag 29 januari zullen we van 15.00 tot 16.00 uur in de Groene Kerk met ondersteuning van cantorijleden en onze organist Leonard Seeleman een aantal liederen uit deze bundel met elkaar doorzingen en beproeven. Daarnaast wordt op deze middag ook een nieuwe toonzetting van het Onze Vader op de tekst uit de NBV 2021 gepresenteerd en gerepeteerd. Deze toonzetting is door Theo Goedhart voor gebruik in de PGO gemaakt en hij zal het compositieproces op deze middag kort toelichten.
Dit nieuwe gezongen Onze Vader zullen we vanaf 12 februari in de PGO gaan gebruiken.
Na afloop van het uurtje zingen kunnen we nog even met elkaar napraten onder het genot van een drankje, in Willibrords Erf. Zingt u mee? U bent van harte welkom!

Terug naar Agenda