wo 05dec2018

Gesprek aan tafel

Aanvang 10.00 uur tot 12.00 uur

Locatie: Dorpscentrum

Ali Hellinga

Nieuw initiatief in Dorpscentrum: Gesprek aan tafel

December is een maand van uitersten… velen vieren feest met elkaar. Maar een aantal voelt zich juist extra alleen tijdens deze dagen, bijvoorbeeld omdat hun partner, beste vriend(in) overleden is of dat hun kinderen vakantie elders vieren; sommigen missen warmte en samen zijn, het elkaar ontmoeten. Woensdag 5 december zal voor de eerste keer Gesprek aan tafel plaatsvinden in het Dorpscentrum, van 10.00 tot ca. 12.00 uur.
Centrale vraag zal zijn: Hoe ziet jouw decembermaand eruit?

Kom woensdag 5 december naar het Dorpscentrum en schuif aan bij anderen aan de gesprekstafel. Iedereen is welkom. Je hoeft je niet op te geven. Gesprek aan tafel is een nieuw initiatief vanuit het Dorpscentrum. Doel is om met max. 10 man/vrouw onder begeleiding een thema op te pakken dat speelt onder de aanwezigen. Opzet is om rondom de nieuwe leestafel in ongedwongen setting een gesprek met elkaar te voeren over wezenlijke zaken; onder begeleiding van Gerrie Kooijman, ervaren in groepsprocessen. Je wordt niet gedwongen tot deelname aan het gesprek, er gewoon zijn is al goed. Van hieruit kun je overigens ook weer nieuwe contacten opdoen.

Het nieuwe, verbouwde Dorpscentrum is vormgegeven als een open ruimte met een laagdrempelige inloop. Gastvrouwen en gastheren zijn aanwezig om mensen op te vangen. Deze eerste bijeenkomst zal tevens gebruikt worden om te verkennen wat de wensen zijn voor volgende gespreksonderwerpen. Ieder komt aanbod. Tijdens het gesprek zal koffie en thee met wat lekkers worden geserveerd. Kom je ook?

Ali Hellinga

Terug naar Agenda