ma 24dec2018

Kerstspel, KERST IS EEN KEUZE, ds. A. Verburg

Aanvang 19.00 uur, deur open 18.30 uur tot 20.30 uur

Locatie: Regenboogkerk

Toegang is gratis, een bijdrage aan het einde van het spel wordt gewaardeerd

Kerst is een Keuze

Op kerstavond wordt weer een eigen geschreven kerstverhaal gespeeld door een grote groep enthousiastelingen in de Regenboogkerk. Kerst is een keuze heet het dit jaar. Geïnspireerd op het traditionele kerstverhaal maar dan helemaal van nu gemaakt. Dit jaar verbeelden we een prachtig, eigentijds sprookje.

De koning in het kerstspel kiest er het liefst voor om kerst af te schaffen. Met de hulp van een heuse Christmas Planner wordt de koning overgehaald om kerst dit jaar toch te vieren. En hoe… Werkelijk alles wordt uit de kast gehaald om van kerst een sprookjesachtig feest te maken. Een prachtig diner, het paleis omgetoverd in frozen stijl, een spetterend optreden van de HofTopper en maar liefst tweehonderd kerstbomen. De Christmas Planner gaat wel heel ver in het doordrijven van haar grootse plannen voor kerst.

Wil je getuige zijn van dit kerstsprookje? Kies op kerstavond dan voor het kerstspel. En maak kennis met onder meer een stotterende lakei, een ongeruste rekenmeester, een licht hysterische koningin-moeder en een grote groep muzikale koningskinderen. Er wordt gezongen, gelachen, geruzied, gedanst, gespeeld en gegrapt.

Kerst is een keuze brengt je echt in de kerstsfeer. Iedereen is uitgenodigd: van jong tot oud! Wees op tijd want de ervaring leert dat de kerk snel vol zit. En als je even moet wachten voor je naar binnen gaat, word je buiten verwelkomd door een swingend carol koor. 

Terug naar Agenda