zo 29okt2023

Aanvang 15:00 tot 17:00

Locatie: Regenboogkerk

Kliederkerk - Het verhaal van de ark en de regenboog

Na de herfstvakantie is er op 29 oktober van 15.00 tot 17.00 uur kliederkerk in de Regenboogkerk. Je mag verkleed komen, als tijger, muis of een ander dier. We gaan het verhaal ontdekken van regen, een boot, en allerlei dieren. Opa’s en oma’s, tantes, en kinderen van 2 tot 12 jaar zijn van harte welkom. Er zijn allerlei dingen te knutselen, te ontdekken en te vieren. 

Wat is een Kliederkerk?
Kliederkerk is een speelse vorm van kerkzijn met kinderen en alle leeftijden. Het bestaat uit: samen ontdekken, samen vieren en samen eten. Ouders kunnen hun kinderen helpen, samen plezier maken en andere ouders ontmoeten. Het is overgewaaid uit Engeland waar het Messy Church heet. Het is gastvrij, ongedwongen en creatief. Kinderen mogen als ze willen verkleed komen. Je kunt iets bouwen, knutselen, een proefje doen en er is iets lekkers te eten en te drinken.
Je bent welkom op zondag 29 oktober om 15 uur
in de Regenboogkerk, Mauritslaan 14 in Oegstgeest.
Meer info verkrijgbaar bij Richtsje 06 83 11 66 26 of Maartje.

 

Gezocht

We zoeken voor de kliederkerk op zondagmiddag 29 oktober mensen die koekjes willen bakken en mensen die wat fruitspiesen kunnen maken. Kosten worden vergoed. Je kunt je melden bij Richtsje als je dit wilt doen. Heel graag!

Terug naar Agenda