Koffiekamer: donderdag 2 april via kerkomroep vanuit de Groene Kerk

,
do 02apr2020

maandelijkse koffieochtend, maar dan anders

Aanvang 10.00 uur

Al een geruim aantal jaren ontmoeten wij elkaar op de eerste donderdag van de maand. Voor velen heeft deze ontmoeting een belangrijke functie als beleving van het met elkaar ‘gemeente’ zijn.
Op donderdag 2 april stond er een gezamenlijke koffiekamer gepland van Willibrords Erf én de Regenboogkerk. Helaas kan die niet doorgaan op de gebruikelijke manier.
Maar we hebben een list bedacht: we komen bij elkaar via kerkomroep.
Thema: Songs of hope liederen van hoop, troost en bemoediging.
Vraag aan u is om liederen van hoop, troost en bemoediging door te geven met een korte toelichting waarom juist dit lied u hoop geeft, troost, of bemoedigt. U hoeft niet alleen maar te denken aan kerkliederen of religieuze muziek. Het kan ook een lied zijn, zoals Like a bridge over troubled water van Simon & Garfunkel, zoals iemand mij de afgelopen week appte. Het lijkt een beetje op 'de muzikale fruitmand'. U kunt dus ook een lied voor iemand aanvragen.
Daarnaast de oproep om elkaar even te bellen op donderdag 2 april, omdat er ook mensen zijn die geen internet hebben.
De uitzending staat onder leiding van ds. Rian Veldman.
Iedereen mag een lied insturen, want deze koffiekamer staat open voor iedereen.
Geef uw lied van hoop per mail of per telefoon door, uiterlijk dinsdag 31 maart om 12.00 uur:mail ds.R.Veldman of 06-14 27 30 13
We nemen de uitzending iets eerder op, zodat die dondermorgen 2 april om 10.00 uur via de kerkomroep van de Groene Kerk te beluisteren is.
Fietje Bleichrodt-van der Gugten, Bea de Kogel & ds. Rian Veldman

Terug naar Agenda